Tillbaka till menyn

Villkor

Bildbeställning

Kolla igenom gallerierna vilka bilder du vill ha. Notera det bildnamn som finns nedanför varje bild. Formatet ska vara img_060917_0019.jpg. Skriv namnen på bilderna med ett namn per rad. Summera antal bilder och kostnaden totalt.

Skicka denna info via epost till babbabar@gmail.com. Jag skickar orderbekräftelse när jag får brevet med dina beställning. I brevet ingår info hur betalning sker. Betala in summan och ange referenskoden som du fått. När pengarna anlänt på kontot lägger jag upp bilderna på hemsidan och sänder leveransadress till samma adress jag fick beställningen från.

Format bilder

Bilder levereras idag endast i format, 8.1 Mpixel (3456x2304) och komprimerade med jpeg. Storlek på filerna är 3.5 Mb. Anpassningar, redigeringar för bildskärm eller tänkt slutmedium sköter köparen själv. Enda redigering jag utför är en automatisk justering av ljuset.

De bilder som visas på gallerisidorna har ljusjusterats, givits lite mer skärpa och lagts på en vattenmärkning. Kvalitet på de mindre visningsbilderna påverkas av det galleriprogram som jag använder. Lika påverkas bilderna av komprimeringen jag gör av bilderna för att få plats med gallerierna på hemsidan. Normalstorlek på bilderna i gallerierna är ca 200-300kb.

Leverans

Bilderna levereras via hämtning från länk på hemsidan om inget annat avtalas. Leverans kan även ske via epost efter överenskommelse. Om leverans sker via epost. Vänligen se till din brevlåda klarar att ta emot 3.5Mb per bild.

Prislista

Priset per bild är 50kr. Ingen mängdrabatt ges vid beställningar.

Papperskopior

Jag levererar inte andra format än elektroniskt.

Fått förfrågningar om förstoringar. Bilderna ska rent teoretiskt klara utskrifter av godkänd kvalité upp till 40x30. Det förutsätter dock att bilden är av god kvalité. Det finns dock ingen garanti en stor papperskopia blir perfekt. Större kopior än 40x30 kan utföras efter förstoringar av fotot i bildprogram. Resultatet riskerar dock bli grynigt och försämrad kvalité ju mer bilden förstoras. Finns flertalet lab som tar beställningar via websida. En sida jag fått rekommenderat av andra är www.crimson.se. Nej, jag tjänar inget på att tipsa om dem. Är en ren service för de som behöver infon.

Övrigt

Det här är hobbyförsäljning till privatpersoner för privat bruk. Vid kommersiellt användande gäller priser enligt BLF's prislista eller enligt överenskommelse. Kontakta mig om det är aktuellt.

Privat hemsida eller användande till mindre teams hemsida är inte att räkna som kommersiellt. Kommersiellt räknas saker som tidning, reklamblad, större hemsida och nyhetsbrev etc.

Alla bilder är copyright tillhörande BabarFoto. Bildköp innebär endast rätten att använda bilden för eget bruk. Bildrättigheterna och copyright kvarstår fortfarande hos Babarfoto / Thomas Johansson.

Tillbaka till menyn